وزارت بهداشت با توجه به سودجويي برخي از توليدکنندگان سوسيس و کالباس و استفاده از ضايعات مرغ در محصولاتشان، هرگونه استفاده از خمير مرغ در اين فرآوردههاي گوشتي را ممنوع اعلام کرد.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار،
برخي از شرکتها ضايعات مضر و غيرقابل استفاده مرغ از جمله پوست و اجزاي دروني آن را از قصابيها خريداري کرده و پس از يک فرآيند محصولي به نام "خمير مرغ" استخراج ميکنند.
اين محصول در برخي از صنايع غيرغذايي ميتواند کاربرد داشته باشد اما برخي از توليدکنندگان سودجو سوسيس و کالباس از آن در محصولاتشان استفاده ميکنند.
وزارت بهداشت هرگونه استفاده از خمير مرغ در فرآوردههاي گوشتي مثل سوسيس و کالباس را اکيدا ممنوع کرد.
دانلود